Chýba Vám v tele vápnik?

Chýba Vám v tele vápnik?

Cítite sa často unavení a ospalí aj po výdatnom spánku? Trápia vás lámavé vlasy, roztrapkané nechty alebo citlivé zuby? Máte nepríjemný pocit v kĺboch a pri pohybe cítite stuhlosť? Mávate kŕče? Takto by sme mohli pokračovať ďalej, ale pokiaľ ste na väčšinu otázok odpovedali „áno“, možno by ste sa mali zamyslieť. Tieto príznaky môžu poukazovať na deficit vápníka v tele.     

Odborníci korporácie zdravia a krásy našli riešenie a vyvinuli moderný Сalcemarine Complex, ktorý pomôže kompenzovať nedostatok vápniku a iných dôležitých prvkov v tele. Zatiaľ čo nedostatok vápnika ovplyvňuje pevnosť kostí, nechtov, vlasov atď., nedostatok medi má napríklad vplyv na zdravé cievy a horčík ovplyvňuje svalové a nervové impulzy.

 

POUŽITIE Calcemarínu: Odporúčané denné dávkovanie: 3–5 tabliet denne s jedlom.

Denná dávka u dospelého do 51 rokov je 1 000 mg. Potreba vápníka sa zvyšuje u osôb starších 60 rokov kvôli zvýšenému riziku osteoporózy v súvislosti s vekem a nedostatkom živín.

Pri vývoji produktu Calcemarine Complex mali odborníci spoločnosti dôležitú úlohu získať čo najúčinnější komplex prírodných a pre človeka potrebných látok, ktoré by dodali telu potrebné množstvo vápníka a zároveň mu poskytli ďalšie nutné minerály a vitamíny.

Základom prípravku Calcemarine Complex je prírodný citrát vápenatý z ústric. Získava sa pôsobením kyseliny citrónovej na rozdrvené ulity ústric. O prospešnosti tejto známej pochúťky nie je pochýb. Takže cenné nie je len mäso, ale tiež ulity. Ich vnútornú a spodnú vrstvu tvorí kalcit. Vnútorná vrstva je z pevnej organickej látky, ktorá sa nazýva konchiolin a vyzerá ako perleťové doštičky. Vápnik v ulitách reaguje s kyselinou citrónovou a vzniká citrát vápenatý, ktorý je pre človeka ľahko vstrebateľný.

Složenie komplexu je ďalej obohatené o mikroživiny.

Calcemarín je zvlášť vhodný pre seniorov

Zloženie komplexu je ďalej obohatený o mikroživiny.

Meď, mangan a zinok  majú pozitívny vplyv na pevnosť kostného tkaniva.

Bór spolu s vitamínom D, který je tiež súčasťou prípravku, podporuje metabolismus vápníku a hořčíku v tele.

Kremík je životne dôležitá makroživina nutná pre pevné kosti, pohyblivé klby, dobrú pleť, vlasy a nechty.

Aby bolo vstrebávanie mikroživin, predovšetkým vápnika, čo najúčinnejšie, obsahuje Calcemarine taktiež vitamíny. 

Vitamín D3 

Vitamín В6 

Vitamín C

Calcemarín komplex, doplnok stravy

Upozornenie: nie je určený pre deti do 3 rokov vrátane. Neprekračujte doporučenú dennú dávku. Doplnky stravy nie sú náhradou pestrej stravy. Skladovanie: na suchom mieste pri teplote do +25 °C a relatívnej vlhkosti vzduchu do 75 %.
29,00 €
Zaujal vás článok o Calcemaríne ?
Napíšte nám svoju recenziu, podeľte sa s nami. Ďakujeme
Páči sa vám článok? Zdieľajte so svojimi priateľmi

Aktivujte 1/3 zľavu na všetky nákupy

Tisíce spokojných zákazníkov z 32 krajín sveta už je s nami! Bez vstupného poplatku či povinných nákupov.