TAJOMSTVO  ZDRAVIA  UKRYTÉ  V  AMARANTE

TAJOMSTVO ZDRAVIA UKRYTÉ V AMARANTE

Čo tento zázrak je?
Amarant je jedna z najstarších plodín na svete. Patrí medzi najstaršie a najzdravšie rastliny sveta, pokiaľ ide o obsah železa, tak je 5 krát vyššia ako v špenáte. Nutričná hodnota semien je vysoká, obsahujú viac ako 18% vysoko kvalitných bielkovín pri vysokom podiele esenciálne aminokyseliny.
Semena obsahujú asi 60% sacharidov a majú vysoký obsah tuku, okolo 7%, s priaznivým zložením mastných kyselín a oproti obilninám až trojnásobný obsah minerálnych látok, zvlášť fosforu, vápnika, draslíka, horčíka a ďalej flavonoid rutín, ktorý zvyšuje odolnosť stien kapilár a zlepšuje absorpciu vitamínu C.

Amarant bol v minulosti široko používaný, podľa Inkov je považovaný za posvätnú rastlinu.

Inkovia a Aztékovia nazývali amarant „zlatým zrnom“ a považovali ho za symbol nesmrteľnosti. Vojaci brali olej a zrnká amarantu na dlhé výpravy ako zdroj energie pre doplnenie svojich fyzických síl. Ženy používali olej z Amarantu ako prípravok proti starnutiu a tiež ako zdroj mladosti a dlhovekosti.

Amarant alebo láskavec – zo semien sa vyrába amarantová múka a z rozdrvených semien sa za studena lisuje úplne jedinečný amarantový olej s vysokým obsahom skvalénu.

Semená Amarantu neobsahujú lepok a sú vhodné pre celiakov.

 Vitamíny a minerály  amarantovom oleji. V obsahu 100g      má 736 kalórií, 82 g tukov

    • omega 6 mastnú kyselinu linolovú 50%,
    • omega 9 mastnú kyselinu olejovú 23%,
    • nasýtenú kyselinu stearovú 3%
    • kyselinu palmitovú 19%
    • vitamín E, skvalén.
Amarantový olej je lisovaný za studena

Amarantový olej obsahuje vzácny skvalén, ktorý patrí k jednému z najsilnejších antioxidantov a imunostimulantov,  podporuje imunitu, pomáha hojiť rany a je pokladom pre pokožku – chráni a regeneruje pokožka vyzerá sviežo, mladistvo.

Funkčný komplex „ ZLATÝ AMARANTOVÝ OLEJ“ darujúci silu a dlhovekosť.

Odporúčaná denná dávka: Pre dospelých sa odporúča užívať 3 kapsle denne, najlepšie společne s jedlom. Odporúčaná dlžka užívania: 15-16 dní. Po uplynutí po uplynutí 2 týždňov je možné kúru opakovať.
35,40 €

A pre koho je určený?

  • vhodný pre obéznych ľudí
  • pri znižovaní krvného tlaku, hladiny cukru v krvi, pomáha udržiavať normálny krvný tlak, udržuje hladinu cholesterolu, redukuje povlak v tepnách, znižuje riziko srdcových ochorení
  • pri atopických ekzémoch, lupienke, alergiách – obsahuje nenasýtené mastné kyseliny a vitamín E, zvlhčuje, vyživí našu pokožku má antibakteriálne a antimikrobiálne vlastnosti, pôsobí tiež ako anti-aging, tiež pomáha pri urýchľovaní regenerácie postihnutej oblasti kože, popálenín, akné, herpesu, neurodermatitídy a tiež vredov
  • pečeňových či hormonálnych poruchách
  • pri menštruačných aj klimakterických problémoch,
  • pri cievnych a obehových poruchách- obsahuje rutín, ktoré poskytuje podporu pre slabé kapilárne steny, pracuje na produkcii kolagénu v koži, obidve prítomné látky posilňujú cievny systém a kŕčové žily.
  • pri nadmernom padaní vlasov – obsahuje lyzín, ktorý podporuje rast vlasov a zabraňuje ich vypadávaniu vlasov. Amarantový olej zabraňuje  rýchlemu rastu šedivých vlasov a pomáha zachovať prirodzenú farbu vlasov.
  • pri degeneratívnych zmenách nervového systému
  • dokonca je vhodný ako prevencia rakoviny či už u onkologických pacientov!
Legendárny funkčný komplex "ZLATÝ AMARANTOVÝ OLEJ"
Darujúce silu a dlhovekosť.

Pretože voľné radikály sa dostávajú do tela znečistením, žiarením alebo dokonca pesticídmi a spôsobujú rôzne ochorenia, ako sú kardiovaskulárne, šedý zákal, onkologické ochorenia. Skvalén  v  amarantovom oleji pôsobí ako antioxidant, ktorý chráni telo pred rizikom voľných radikálov.

– na prevenciu zmien v dôsledku stresu a prevencii vzniku aj rakoviny- štúdie ukázali, že ak by naše telo malo nízku hladinu kyslíka, mohlo by to byť jedným zo spúšťačov rastu rakovinových buniek. Skvalén funguje ako dodávateľ kyslíka do buniek v tele a bráni rastu rakovinových buniek.

-pri imunitnej nedostatočnosti – Skvalén zlepšuje fungovanie imunitného systému nášho tela.

-pri akýchkoľvek zápaloch V TELE

Olej z amarantových klíčkov – bezkonkurenčný prvok z hľadiska obsahu skvalénu, ktorý je silným antioxidantom. “ Zlatý amarantový olej“ dodáva telu, energiu, posilňuje činnosť mozgu, viditeľne zlepšuje stav pokožky, podporuje zdravie srdca, ciev, pokožky, zabraňuje vzniku civilizačných chorôb, regeneruje bunky, posilňuje imunitu organizmu. Používajte v kúrach 2-3 ročne, ako ženy, tak aj muži. Vaše zdravie sa vám poďakuje.
Páči sa vám článok? Zdieľajte so svojimi priateľmi

Aktivujte 1/3 zľavu na všetky nákupy

Tisíce spokojných zákazníkov z 32 krajín sveta už je s nami! Bez vstupného poplatku či povinných nákupov.